Η Νικολέττα Σεφέρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχοντας από μικρή αγάπη για την ψυχολογία και τον άνθρωπο, σπούδασε Ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος – Deree College, ενώ στην συνέχεια ειδικεύθηκε στην Γνωσιακή και Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία.

 

Εργάσθηκε ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού και Υπεύθυνη Ψυχολογίας σε εταιρεία Human Resources. Με μακρόχρονη εμπειρία στα ψυχομετρικά τεστ και σε συνεργασία με εταιρεία Ανθρώπινου Δυναμικού, έχει αναλάβει τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό (Σ.Ε.Π.) μαθητών Γυμνασίου – Λυκείου αλλά και την αξιολόγηση επαγγελματιών και υποψηφίων για λογαριασμό εταιρειών.

Τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνει μέσω ψυχομετρικών τεστ την αξιολόγηση υπαλλήλων – υποψηφίων, την αναζήτηση και αξιολόγηση υποψηφίων μέσω συνεντεύξεων αλλά και την συμβουλευτική υποστήριξη εταιρειών και υποψηφίων. Επίσης, είναι Ιδρυτικό Μέλος της Ομάδας Επιστημόνων Ψυχολογίας Ξενόγλωσσων Πανεπιστημίων. Παράλληλα εργάζεται ως Tᴀʟᴇɴᴛ Aᴄϙᴜɪsɪᴛɪᴏɴ / Hᴜᴍᴀɴ Rᴇsᴏᴜʀᴄᴇs Mᴀɴᴀɢᴇʀ σε εταιρεία Ανθρώπινου Δυναμικού.

-Επιστημονικός συνεργάτης του Διαδικτυακού ιατρικού περιοδικού Ιάτωρ, της ιστοσελίδας για την κατάθλιψη kontasou.com, του κ. Σταμάτη Μαλέλη αλλά και με το site Nobile.gr .

Βρείτε μας στο Facebook, πατώντας εδώ ή κάνοντας copy-paste το παρακάτω URL:

https://www.facebook.com/AllAboutMentalHealthGR/