Συχνές Ερωτήσεις

Γενικές Πληροφορίες:

Πόση ώρα διαρκεί μια συνεδρία;

Η διάρκεια των ατομικών συνεδριών είναι 45 με 50 λεπτά. Οι οικογενειακές και οι ομαδικές συνεδρίες συχνά διαρκούν περισσότερο ανάλογα με τις ανάγκες αυτών που συμμετέχουν. Συνήθως η αρχική συνεδρία διαφέρει από τις υπόλοιπες σε διάρκεια, καθώς τότε γίνεται η αξιολόγηση η οποία απαιτεί παραπάνω χρόνο.


Είναι αυτά που συζητάω με τον ψυχολόγο απόρρητα;

Βεβαίως! Ό,τι ειπωθεί κατά τη διάρκεια κάθε θεραπευτικής συνεδρίας είναι εμπιστευτικό και απόρρητο. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα οι οποίες διαπραγματεύονται στην αρχή μιας θεραπευτικής σχέσης. Για παράδειγμα, αν γίνει γνωστό στο θεραπευτή πως ένα παιδί κακοποιήθηκε ή συνεχίζει να κακοποιείται, θα πρέπει να κινηθούν κάποιες διαδικασίες και να αναφερθεί το περιστατικό σε συγκεκριμένους οργανισμούς που μπορούν να παρέμβουν.
Επίσης, εάν κάποιος θεραπευόμενος κινδυνεύει σημαντικά να βλάψει τον εαυτό του ή τους γύρω του, ο θεραπευτής οφείλει να πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις ώστε να αποτραπεί το χειρότερο. Σε όλες τις περιπτώσεις και πριν από οποιαδήποτε κίνηση από την πλευρά του θεραπευτή, η οποία θα παραβιάσει το θεραπευτικό απόρρητο, ενημερώνεται πλήρως ο θεραπευόμενος.


Ποιο ακριβώς είναι το κόστος για μια συνεδρία;

Το κόστος της κάθε συνεδρίας είναι διαφορετικό ανάλογα με το είδος της θεραπείας. Επίσης, αρκετοί ψυχολόγοι προσφέρουν κάποιες συνεδρίες με μειωμένο κόστος για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, αλλά και ειδικές τιμές για φοιτητές και άνεργους.


Ποιο ακριβώς είναι το κόστος για τα επαγγελματικά ψυχομετρικά τεστ;

Το κόστος για τα επαγγελματικά ψυχομετρικά τεστ είναι διαφορετικό ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που επιθυμείτε να αξιολογήσετε.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις χρεώσεις μας συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Τι είναι η Συμβουλευτική Υποστήριξη Προσωπικού;

Έμπειροι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι ψυχικής υγείας αναλαμβάνουν να υποστηρίξουν ψυχολογικά το προσωπικό της εταιρείας σας με κατ’ ιδίαν συναντήσεις στο χώρο εργασίας τους. Ζητήματα εταιρικά, προσωπικά και λοιπά μπορούν να συζητηθούν και να αναλυθούν με σκοπό οι υπάλληλοί σας να μπορούν να τα διαχειριστούν και να αποδώσουν στην εργασία τους.

______________________________________________________________________________________________________________________

Ποια είναι τα Οφέλη της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής Υποστήριξης Προσωπικού:

  • το προσωπικό σας αντιλαμβάνεται ότι νοιάζεστε
  • βελτιώνεται η ψυχολογία τους
  • βελτιώνεται η απόδοση εργασίας
  • βελτιώνονται οι πωλήσεις σας
  • βελτιώνεται η διάθεση του προσωπικού σας για την εργασία τους

Με τον τρόπο αυτό η εταιρία δηλώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τους υπαλλήλους της και συμβάλλει στην προσπάθεια για τη βελτίωση των επιδόσεών τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για την υπηρεσία Συμβουλευτικής Υποστήριξης Προσωπικού.

______________________________________________________________________________________________________________________